Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter
The Bredalsholmen Shipyard and Preservation Center

MS Jøsenfjors kjøl har nå fått reparasjoner på kjølen. Vi ble i den sammenheng stilt overfor en klinkeutfordring litt utenom det vanlige.

Delta på Bredalsholmens fenomenale julerebus og vinn et gavekort på 500 kr - i tillegg til flere flotte premier fra Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter.

Denne erklæringen gjelder for Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å: Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker Gi deg relevant og tilpasset innhold Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer

Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.

Bredalsholmen holder åpent i sommer, med omvisninger og kiosk. Kystverksmuseas MS Gamle Oksøy seiler i tillegg turer til Bredalsholmen i juli.

Etter en lengre pause er stålarbeid på Folgefonn nå startet opp igjen. Vi fortsetter med utskiftninger av hudplater og spant i forskipet. 

Lastekranen som har stått på kaien foran den gamle kornsiloen på Odderøya er nå blitt flyttet til dokken på Bredalsholmen.

Bakgrunnen for flyttingen er at arbeid med å sette siloen i stand som kunstsilo er startet. Kranen skal etter planen restaureres og settes tilbake. Jobben skal ut på offentlig anbud. 

I dag ankom Pelle Bredalsholmen.

DS «Pelle» er et norsk dampskip. Hun ble bygget i 1882 av Motala Mek. Verkstad som «Pippi» i Sverige som lystyacht for grosserer og bryggerieier Herman Eger i Kristiania. Hun var på 11,82 bruttotonn, hadde en lengde på 43,2 fot og ble drevet av en dampmaskin på 15 hk.

I sommer har vi omvisninger mandag - fredag i siste uken i juni og i hele juli klokken 13:00 og 15:00.

Omvisningene tar besøkende med på verftsområdet og ned i tørrdokken fra 1876, og vi viser frem fartøyene som befinner seg her.

Lørdag 15. juni arrangeres Bredalsholmen maritime dag. Vi har åpent mellom klokken 11:00-17:00.

Det blir omvisninger på anlegget, på D/S Hestmanden (Vest-Agder-museet) og om bord i fartøy, samt enkelt kioskutsalg.

Hamen har nå fått ny kaiplass ved Bredalsholmens nye flytebrygge!

Hamen er nå lagt ved Bredalsholmens nylig klargjorte flytebrygger. Nok en gang var vi heldige med været mens fartøyet skulle flyttes. Forhalingen gikk greit med bortimot ingen vind. 

Underkategorier

Alt annet enn sider.

Header, venstre og/eller høyre spalter.
Bunntekst. Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Adresse:

Bredalsholmen
N-4623 Kristiansand

Kontakt:

Tlf: 38 60 10 50
E-post: post@bredalsholmen.no

Åpningstid:

Man-Fre:08.00-15.00
Avtal tidspunkt for besøk!
Personvern
Innhold © Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter. Webdesign ©2013-2021 av Web Norge